Captain Marvel, cu o supereroină în rol principal, se anunță un real succes al anului viitor – Vezi trailer!

O premieră în universul cinematografic Marvel aduce pe marele ecran, Captain Marvel, cu o supereroină în rol principal, interpretată de Brie Larson şi regizat de  Anna Boden căreia i se alătură fostul său colaborator, Ryan Fleck, se anunță un real succes al anului viitor.

Vezi și: Cele mai așteptate filme cu supereroi ale anului 2018!

Fanii așteaptă cu nerăbdare filmul arătându-și entuziasmul prin numărul mare al vizualizărilor primului trailer al filmului Captain Marvel, lansat la începutul săptămânii trecute.

Trailer-ul a reușit sa strângă 109 milioane de vizualizări în 24 de ore, însă, chiar dacă este un număr impresionant și arată clar că e cel mai așteptat film, nu a reuşit totuși să întreacă alte hit-uri Marvel.

Comparativ, trailer-ul Avengers: Infiniy War a strâns anul trecut 230 milioane de vizualizări în primele 24 de ore şi chiar şi al doilea trailer al filmului a atins 179 milioane de vizualizări.

Primul trailer al lui Thor: Ragnarok a avut 136 milioane de vizualizări, însă Captain America: Civil War, acum pe locul cinci în topul Marvel dedicat trailerelor a atins 94,7 milioane de vizualizări.

Pelicula, Captain Marvel ne trimite la începutul anilor 90′ pentru a ne arăta începuturile poveștii unei supereroine enigmatice. Captain Marvel este de fapt, Carol Denvers (Brie Larson). Va fi primul film din MCU (Marvel Cinematic Universe) cu un personaj feminin în centrul atenției. Wonder Woman a fost prima peliculă cu un super erou titular feminin, dar aceea face parte din universul DC.

Aventura supereroinei Marvel va ajunge pe marile ecrane de la noi pe 8 martie 2019.

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - Captain Marvel, cu o supereroină în rol principal, se anunță un real succes al anului viitor - Vezi trailer!
%d blogeri au apreciat: