20 de lucruri despre Julia Roberts

53262 - 20 de lucruri despre Julia Roberts

Născută pe 28 octombrie 1967, având vârsta de 50 de ani, Julia Fiona Roberts este una dintre cele mai prolifice actriţe de la Hollywood. Distinsă în anul 2000 cu premiul Oscar pentru “Cea mai bună actriţă”, Julia Roberts a jucat de-a lungul carierei în multe filme precum: Mystic Pizza (1988), Steel Magnolias (1989), Pretty Woman (1990), Sleeping with the Enemy (1991), The Pelican Brief (1993), My Best Friend’s Wedding (1997), Notting Hill (1999), Runaway Bride (1999), Ocean’s Eleven (2001), Ocean’s Twelve (2004), Charlie Wilson’s War (2007), Valentine’s Day (2010), Eat Pray Love (2010), Money Monster (2016), sau Wonder (2017).

Vă vine să credeţi că Julia are 50 de ani? Şi are aceeaşi siluetă frumoasă şi acelaşi zâmbet, calităţi pe care Julia le pune pe seama genelor ei bune. Iată câteva lucruri pe care poate nu le ştiai despre Julia Roberts:

Citeşte aici: 15 lucruri pe care poate nu le ştiai despre  Denzel Washington!

A fost numită de către publicaţia People cea mai frumoasă femeie din lume de cinci ori, devenind un record.

despre Julia Roberts 2 - 20 de lucruri despre Julia Roberts
Sursa:Eonline

69630 - 20 de lucruri despre Julia Roberts

 1. Julia Roberts este mătuşa Emmei Roberts, şi ea o actriţă cunoscută. Filmul Valentine’s Day nu este primul în care joacă alături de nepoata sa Emma. Cele două au mai jucat împreună şi în America’s Sweethearts în 2001. 
 2. În copilărie, îşi dorea să devină medic veterinar.
 3. Actriţa a studiat jurnalismul, dar nu şi-a luat niciodată diploma de licenţă. Julia a învăţat la Universitatea de Stat din Georgia şi s-a mutat în New York ca să-şi încerce norocul în cinematografie. În New York aceasta a semnat contract cu agenţia de modeling «Click» şi a început să frecventeze cursuri de actorie.

  20 de lucruri despre Julia Roberts - 20 de lucruri despre Julia Roberts
  Sursa foto: europapress.es

 4. Iniţial, Meg Ryan trebuia să joace rolul lui Vivian din “Pretty woman”. Aceasta a refuzat, astfel  că rolul i-a revenit Juliei Roberts.
 5. Prima căsnicie a Juliei Roberts cu Lyle Lovett a durat doar 21 de luni.
 6. Are rădăcini englezeşti, nemţeşti, suedeze, irlandeze şi scoţiene.
 7. Julia Roberts ştie să cânte la clarinet.
 8. Ambii părinţi ai Juliei Roberts erau actori. Aceştia au divorţat în 1971.
 9. Julia îşi colorează des părul, culoarea lui naturală fiind şaten-închis.
 10. Actriţa este stângace. Are înălţimea de 1.75 de cm, iar parametrii figurii sunt 89-59-86.
 11. Julia a avut aventuri amoroase cu bărbaţi frumoşi de la Hollywood. Este căsătorită cu Danny încă din 2004, dar înainte să-şi pună verigheta pe mâna şi să se stabilească împreună cu cameramanul, iubiţii Juliei au arătat mai mult ca o distribuţie de film. La 19 ani a avut o relaţie cu Liam Neeson, apoi Dylan McDermott din filmul Steel Magnolias. In 1991, a devenit o mireasă pe fugă, după ce l-a părăsit în faţa altarului pe Kiefer Sutherland şi s-a căsătorit cu prietenul acestuia, Jason Patric. Doi ani mai târziu, s-a căsătorit cu artistul şi cântăreţul Lyle Lovett, însă în 1995 s-au despărţit. Apoi actriţa a avut o relaţie cu starul din Friends, Matthew Perry, după care a urmat o relaţie serioasă cu Benjamin Bratt din Law & Order.4676 - 20 de lucruri despre Julia Roberts
 12. Recunoaşte că alergatul şi călăritul o ajută să-şi menţină formele.
 13. Julia a fost prima actriţă din lume al cărui onorariu pentru un film, a fost în valoare de 20 milioane de dolari. După ce George Clooney şi Brad Pitt au aflat că o să joace împreună în filmul Ocean’s Eleven, cei doi actori i-au trimis actriţei o felicitare pe care scria „Am auzit că primeşti 20 pentru un film”. Aceştia au introdus în plic şi o bancnotă de 20 de dolari.
 14. Evită rolurile care presupun scene intime: după ce s-a filmat în „Pretty Woman”, acceptă astfel de roluri doar în cazul în care are dublură.
 15. Şi-a schimbat numele, deoarece în lumea mondenă exista deja cineva cu acelaşi nume ca şi al ei.

  Julia - 20 de lucruri despre Julia Roberts
  Sursa: Entertainment Tonight

 16. A câştigat trei Globuri de Aur din opt nominalizări şi a fost nominalizată de patru ori la premiile Oscar, câştigând premiul Oscar pentru rolul din Erin Brockovich în anul 2000.
 17. Îi place la nebunie să croşeteze şi o face cât mai des. La filmări, Juliei îi place să croşeteze în pauză, în special bluze. „Este o activitate socială faţă de citit de exemplu. Pot să vorbesc cu lumea şi să fiu perfect concentrată la croşetat”, declara Julia Roberts.
 18. Şi-a făcut debutul în serialul Crime Story (1986 – 1988).
 19. Julia este expertă în călărie. Adoră să călărească la ferma ei din New Mexico. „Când am fost copil, butoaiele pe lângă care călăream erau de fier, iar genunchii mei erau praf, însă sunt mândră de mine”. Călăria a ajutat-o cu siguranţă când a filmat Runaway Bride în 1999.
 20. A fost numită de către publicaţia People cea mai frumoasă femeie din lume de cinci ori.

 

 

Sursa foto coperta: spiegel.de

Sursa: wikipedia

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - 20 de lucruri despre Julia Roberts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: