Celebrități născute pe 27 decembrie: Gerard Depardieu, Marlene Dietrich, Milos Raonic, Chloe Bridges

1948: Gerard Depardieu, actor francez

Gérard Xavier Marcel Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuți actori francezi.

Gerard Depardieu a câștigat mai multe premii, incluzând câte o nominalizare pentru cel mai bun actor la Academy Award și la premiile BAFTA 1992 pentru rolul său din Cyrano de Bergerac, și o alta la Oscar în 1991. Pentru aceeași prestație de înalt nivel artistic a fost onorat cu Frunza de Palmier la Cannes în 1990. Tot datorită cunoscutului personaj al lui Edmond Rostand, Depardieu a primit premiul Globul de Aur pentru Cel Mai Bun Actor din Green Card.

Depardieu și-a manifestat intenția de a renunța la cetățenia franceză, iar președinția rusă a anunțat că i-a acordat-o pe cea rusă.

1901: Marlene Dietrich, actriță și cântăreaţă germană (d. 1992)

Marlene Dietrich ( d. 6 mai 1992, Paris) a fost o actriță și cântăreață germană. Este prima actriță germană care a ajuns celebră în Hollywood. De-a lungul carierei, Dietrich s-a reinventat constant, începând a fi cântăreață de cabaret, fată din cor și actriță în filme germane în Berlinul anilor ’20, stea de la Hollywood de-a lungul anilor ’30, și în final, o interpretă internațională, devenind una din idolii secolului al XX-lea. Dietrich a fost bisexuală. În 1939 Dietrich a devenit cetățeană a Statelor Unite.

1990: Milos Raonic, tenisman canadian

Miloš Raonić este un jucător profesionist de tenis canadian de origine muntenegreană. Este în prezent numărul 3 în Clasamentul ATP. Este profesionist din anul 2008 și face parte din echipa de Cupa Davis din Canada, fiind jucătorul canadian cu cel mai bun clasament individual.

1991: Chloe Bridges, actriță americană

Cunoscută în mod profesionist ca Chloe Bridges , este o actriță americană. Ea este cunoscută pentru rolurile sale ca Zoey Moreno în sitcomul Freddie (2005-2006) și ca Dana Turner în filmul Disney Channel original Camp Rock 2: Final Jam (2010). A jucat în filmele Forget Me Not (2009), Weekend-ul Familiei (2013), Mantervention (2014), The Final Girls (2015) și Nightlight (2015).

Ea a interpretat, de asemenea, Donna LaDonna în The Carrie Diaries , Sydney în Little Little Liars și Kibby în Daytime Divas . Din 2005 pana in 2006, Bridges a interpretat rolul lui Zoey Moreno În sitcom-ul ABC Freddie , alaturi de Freddie Prinze Jr. Pentru acest rol a fost creditat sub numele de nastere, Chloe Suazo.

În 2006, ea a jucat rolul personajului într-un episod al lui George Lopez. A apărut în reclame pentru Adelphia și AT & T. Bridges a fost audiată  pentru rolul lui Mitchie Torres în primul film Camp Rock , dar în cele din urmă a mers la Demi Lovato. A apărut, de asemenea, în filmele din 2009  Blondes legal și Foget me Not . Ea a asigurat rolul lui Dana Turner în sequelul Camp Rock 2: Final Jam, care a fost difuzat pe Disney Channel în 2010. În martie 2012, Bridges a fost distribuită în rolul lui Donna LaDonna în The Sex and the Prequel City, intitulată The Carrie Diaries , care a fost difuzat din 2013 până în 2014 în două sezoane.

În aprilie 2014, ea a aderat un rol recurent în cel de -al cincilea sezon al seriei de teatru Teen Family Pretty Little Liars , Sydney Driscoll , cel mai nou membru al echipei de înot, care se împrietenește cu Emily ( Shay Mitchell ). Bridges a interpretar rolul de susținere a Paulei în filmul de comedie de groază The Final Girls (2015), și a jucat ca Nia în filmul thriller supranatural Nightlight (2015). Filmul, regizat de Scott Beck și Bryan Woods, a fost lansat pe 27 martie 2015. În august 2016, Bridges a fost distribuită ca Kibby, fostă copilăstră și recuperator de dependență, în seria dramatică a lui VH1 Daytime Divas , care a avut premiera la 5 iunie 2017. În 2018, Bridges a jucat rolul recurent al lui Roxy Buckley în seria americană de televiziune americană Black-Comedy, Insatiable .

Sursa: wikipedia.org

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - Celebrități născute pe 27 decembrie: Gerard Depardieu, Marlene Dietrich, Milos Raonic, Chloe Bridges

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: