A Quiet Place (Fără zgomot!) – 2018

  • Regia: John Krasinski
  • Cu: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe, Millicent Simmonds
  • Muzica: Marco Beltrami
  • Gen: Dramă, Horror, Thriller

Despre film:

A Quiet Place este povestea unei familii cu doi copii care duce o existență izolată într-un decor postapocaliptic din anul 2020.

De data aceasta, John Krasinski și Emily Blunt fac un cuplu și pe marele ecran (sunt căsătoriți în viața reală din anul 2010), interpretând rolul părinților. De teamă că o amenințare nevăzută va ataca la cel mai mic sunet îi va nimici, erau nevoiți să trăiască  în liniște deplină.

90005 - A Quiet Place (Fără zgomot!) - 2018

Pelicula este un thriller captivant, care te ține în tensiune de la început până la sfârșit. Un film reușit datorită interpretării actorilor care reușesc să-ți transmită emoțiile și să comunice cu cei din fața ecranului doar prin mimică.

Nu se poate spune că filmul revoluționează genul Horror, dar este cu siguranță o gură de aer proaspăt într-un gen cinematografic care rareori oferă surprize plăcute. Povestea simplă, distribuția și liniștea apăsătoare te absorb complet în universul lor bizar timp de o oră jumătate.

Filmul A Quiet Place este clar unul dintre cele mai bune filme de gen din anul 2018, alături de Bird Box, cu Sandra Bullock, în opinia mea.

Diferența dintre emoția trăită după ce le-am văzut pe ambele, este că mi s-a părut că, filmul A Quite Place a durat 10 minute, și asta rar mi se întâmplă la un film.

Mare mirarea mi-a fost să văd că  John Krasinski figurează pe generic cu trei atribuții: actor, regizor, scenarist. Recunosc că îl consider un actor foarte plăcut, iar rolul care mi-a plăcut cel mai mult a fost cel din filmul It’s Complicated în care joacă alături de Meryl Streep și Alec Baldwin. Dar este cunoscut în special, pentru interpretarea lui Jim Halpert din sitcomul NBC The Office, dar și pentru interpretarea unor roluri în filmele Away We Go, Leatherheads, License to Wed sau Something Borrowed.

A Quiet Place, filmul în care soții Emily Blunt și John Krasinski joacă rolurile principale, i-a cucerit pe criticii de specialitate, inclusiv pe mine, iar pe Rotten Tomatoes are un scor de 95%.

90381 - A Quiet Place (Fără zgomot!) - 2018

 

Sursa foto: imdb.com

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - A Quiet Place (Fără zgomot!) - 2018
%d blogeri au apreciat: