Bird Box 2018 –  Află tot ce nu știai despre filmul în care joacă Sandra Bullock – Recenzie film

  • Regia:  Susanne Bier
  • Cu: Sarah Paulson, Rosa Salazar, Sandra Bullock, David Dastmalchian, John Malkovich
  • Muzică:  Trent Reznor, Atticus Ross
  • Gen:  Dramă, Horror, SF, Thriller

Despre film:

Pelicula Bird Box este realizat după romanul omonim publicat de Josh Malerman în anul 2014. Povestea are loc într-o perioadă post-apocaliptică. Un eveniment supranatural are loc și afectează întreaga populaţie, determinându-i pe cei care observă cu privirea creaturi invizibile (spectatorilor) să se sinucidă în cele mai violente şi rapide moduri cu putinţă.

Filmul începe cu un mesaj radio ce promite un loc sigur, astfel redând speranța oamenilor la o șansă de supraviețuire. Sandra Bullock joacă rolul unei mame care încearcă să-şi salveze copiii din calea unor forţe malefice invizibile.

La cinci ani de la acest atac misterios, Malorie şi cei doi copii de cinci ani, unii din ultimii supravieţuitori, fac tot posibilul să ajungă la sanctuarul aflat la capătul unei periculoase călătorii cu barca pe un râu din mijlocul pădurilor.

Unica lor şansă de supravieţuire este să nu arunce nicio privire în jur.

Recomand filmul Bird Box pentru originalitate și tensiunea în care te ține de la început la sfârșit. Dacă nu aș fi văzut aseară, A Quiet Place, as fi spus că este cel mai bun film horror al anului 2018.

Ce nu știai de filmul Bird Box:

Bird Box a făcut ravagii pe internet, cu provocarea #BirdBoxChallenge.

Filmul a inspirat o parte din fani să inventeze #BirdBoxChallenge, un joc stupid în care încearcă să facă tot felul de activităţi legaţi la ochi. Cel mai recent caz este al unei tinere din statul american Utah, care a produs un accident ce putea avea consecinţe grave, pentru a participa la #BirdBoxChallenge, un joc de tip provocare pe internet.

Şoferiţa de numai 17 ani a intrat cu ochii acoperiţi într-o intersecţie şi s-a ciocnit cu o altă maşină. Numeroasele încercări ale fanilor de a imita acţiunea din ultimul film al Sandrei Bullock au consecinţe din ce în ce mai periculoase.

Susanne Bier este prima regizoare din istorie care a câştigat un premiu Oscar pentru filmul In a Better World (2010), un premiu Emmy, un Glob de Aur şi un trofeu al Academiei Europene de Film.

Filmul cu Sandra Bullock în rolul principal, a fost vizionat la nivel global de 45 de milioane de spectatori Netflix în decursul primei săptămâni de difuzare pe rețeaua de streaming, susțin surse din cadrul companiei. Thriller-ul șocant, Bird Box a marcat cea mai mare audiență în decurs de șapte zile din istoria gigantului streamingului.

Filmul Bird Box s-a lansat pe Netflix pe data de 21 decembrie.

Sursa foto: zig.com

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - Bird Box 2018 –  Află tot ce nu știai despre filmul în care joacă Sandra Bullock - Recenzie film
%d blogeri au apreciat: