Ce filme vedem la cinema în luna ianuarie 2019!

16 filme se lansează luna aceasta pe marile ecrane

De obicei, în luna ianuarie avem un număr mic de premiere. De data aceasta, anul 2019 începe în forță cu un număr foarte mare de sequeluri sau remake-uri.

Mai jos, puteți vedea recomandările noastre la cinema:

Premiere la cinema: 4 ianuarie

Ralph Breaks the Internet/Ralph rupe netu’  este un sequel animat care are toate şansele să fie un succes. Primul film şi-a câştigat suficient de mulţi fani, iar continuarea măreşte miza făcându-l pe Ralph (John C. Reilly) să evadeze din lumea jocurilor de consolă şi să pornească într-o aventură în nemărginitul internet.

89166 - Ce filme vedem la cinema în luna ianuarie 2019!

De asemenea, îl putem vedea pe John C. Reilly în parodia Holmes & Watson/Holmes şi Watson.

Noul film cu Clint Eastwood, The Mule/Curierul traficanţilor va avea și el premiera astăzi, dar şi Transit/Tranzit, o producţie a lui Christian Petzold despre drama migranţilor.

Premiere la cinema: 11 ianuarie

Al doilea weekend al lunii este dedicat comediilor, unul dintre ele fiind The Upside/Asistent de (ne)voie (vezi trailer mai jos), un remake american al filmului francez cu mare succes Intouchables, văzut de aproape 20 de milioane de spectatori în 2011. Mai putem vedea filmul, Instant Family/Familie de-a gata, un film în care Mark Wahlberg şi Rose Byrne interpretează doi soţi gata să adopte un copil.

Tot în al doilea weekend din an, va avea loc premiera animaţiei The Snow Queen: Mirrorlands/Crăiasa Zăpezii: Ţinutul oglinzilor.

Premiere la cinema: 18 ianuarie

Glass este un film special care este un fel de continuare la Unbreakable, unul dintre cele mai mari succese cinematografice ale regizorului M. Night Shyamalan, și la Split, cel mai recent lungmetraj al său. Bruce Willis și Samuel L. Jackson, protagoniștii din Unbreakable (2000), își vor relua personajele în filmul Glass, la fel ca James McAvoy și Anya Taylor-Joy, care au jucat rolurile principale în Split (2016).

Vezi trailer mai jos:

Au trecut 45 de ani pentru ca filmul Papillon să aibă parte de un remake. De data aceasta rolurile principale sunt interpretate de Charlie Hunnam și Rami Malek.

Filmul din 1973, cu Dustin Hoffman și Steve McQueen în rolurile principale, care a devenit un film de referință, a reprezentat ecranizarea romanului autobiografic scris de Henri Charrière. Autorul a fost condamnat la închisoare pe viață pentru asasinarea prietenului său Roland Legrand, la data de 26 martie 1930, asasinat pe care el nu l-ar fi comis. Romanul a fost publicat în anul 1970 și transpus pe ecran prima oară în anul 1973.

Papillon are premiera în cinematografele din toată țară din 18 ianuarie 2019.

Tot în weekendul acesta puteți vedea animaţia Astérix: Le secret de la potion magique/Asterix: Secretul poțiunii magice şi unul dintre cele mai controversate filme ale anului trecut, The House That Jack Built, în regia inegalabilului Lars von Trier.

89250 - Ce filme vedem la cinema în luna ianuarie 2019!

Premiere la cinema: 25 ianuarie

Un film mai violent își va avea lansarea, Destroyer/Capcana (vezi trailer mai jos), în care Nicole Kidman interpretează o poliţistă ce elimină unul câte unul membrii unei bande de spărgători de bănci. De asemenea, va avea loc premiera filmului Mary Queen of Scots/Mar,y regina Scoției, în care Saoirse Ronan şi Margot Robbie interpretează două mari rivale din istoria Europei, Maria Stuart şi Elisabeta I.

A Dog’s Way Home/Drumul unui câine către casă, o dramă emoţionantă despre un câine care se pierde de stăpân şi călătoreşte mai bine de 600 de kilometri pentru a-l regăsi.  

89177 - Ce filme vedem la cinema în luna ianuarie 2019!

Vizionare plăcută!

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - Ce filme vedem la cinema în luna ianuarie 2019!
%d blogeri au apreciat: