Lansarea filmului Fast and Furious 9 a fost amânată cu un an, aceasta fiind stabilită acum, pentru 10 aprilie 2020

80904 - Lansarea filmului Fast and Furious 9 a fost amânată cu un an, aceasta fiind stabilită acum, pentru 10 aprilie 2020

Următorul film Fast and Furious a fost amânat pentru aproape un an, deși acesta era programat iniţial să fie lansat în anul 2019.

Potrivit starului acesteia, Vin Diesel, lansarea filmului Fast and Furious 9, a fost stabilită pentru 10 aprilie 2020. 

De altfel, Justin Lin a fost recent confirmat la cârma lui Fast and Furious 9 – regizorul fiind un obişnuit al francizei, deoarece tot el a regizat şi părţile 3, 4, 5 şi 6 ale francizei.

Actriţa Jordana Brewster va reveni în rolul Miei Torrento, sora lui Dom. Nu este clar însă dacă şi cum va fi readus în poveste personajul regretatului Paul Walker, Brian, deşi fraţii acestora au solicitat recent producătorilor să găsească o soluţie în acest sens. Distribuţia este neclară şi în rest, iar detalii legate de scenariu nu au fost date până acum publicităţii.

Este foarte posibil ca şi Dwayne Johnson să lipsească din Fast and Furious 9. Starul a avut unele disensiuni cu Vin Diesel la filmările lui The Fate of the Furious, iar personajul său va apărea într-un spin-off al seriei intitulat Hobbs & Shaw, în care îl va avea alături pe Jason Statham.

A noua parte a seriei, va începe filmările în aprilie 2019 şi va fi continuată (cel mai probabil) pe marele ecran tot sub bagheta lui Lin, astfel că celebra serie va ajunge la al zecelea film, relatează GeeksWorldwide.com. În schimb următorul şi cel de-al 10-lea episod din acest thriller de acţiune şi urmărire cu maşini nu a suferit nicio modificare de programare şi va fi lansat în 2021, informează AGERPRES.

80894 - Lansarea filmului Fast and Furious 9 a fost amânată cu un an, aceasta fiind stabilită acum, pentru 10 aprilie 2020

The Fast and the Furious 8, care a avut premiera în aprilie 2017 şi în care au jucat Vin Diesel, Charlize Theron, Dwayne ‘The Rock’ Johnson şi Jason Statham, a avut încasări în întreaga lume de 1,239 miliarde de dolari, potrivit site-ului de specialitate Box Office Mojo. De asemenea, filmul a bătut recordul de cea mai bună premieră din toate timpurile, cu încasări în întreaga lume de 542 milioane de dolari în weekendul de debut pe marile ecrane.

 

Sursa foto: movieweb.com

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - Lansarea filmului Fast and Furious 9 a fost amânată cu un an, aceasta fiind stabilită acum, pentru 10 aprilie 2020
%d blogeri au apreciat: