Once Upon a Time în Hollywood, noul film al lui Quentin Tarantino, va fi lansat pe 26 iulie 2019

Once Upon a Time în Hollywood este programat să fie lansat pe 26 iulie 2019 de Sony Pictures, cu o săptămână mai devreme de 50 de ani de la crimele Tate-LaBianca. Bugetul filmului este de 95-100 mil $, potrivit TheHollywoodReporter.com

Quentin Tarantino a definitivat castingul pentru viitorul său film, cea de-a noua sa producție Once Upon a Time in Hollywood . Acțiunea se petrece în Los Angeles, în 1969, iar filmul se axează în jurul actorului Rick Dalton interpretat de Leonardo DiCaprio, o fostă stea a serialelor western de televiziune, care alături de vechiul său prieten cascador Cliff Booth (Brad Pitt) ajung să ceară ajutorul vecinei lor Sharon Tate (Margot Robbie).

Quentin Tarantino și-a adunat cea mai mare distribuție, cu o combinație de stele A-list de la Hollywood pentru a juca în filmul Once Upon a Time in Hollywood. Dar și fețe recunoscute de la unele dintre cele mai bune emisiuni de televiziune din ultimul deceniu (vezi: Westworld, The Leftovers, Homeland). Inițial, proiectul trebuia să fie bazat pe Manson Family Murders, unde adepții lui Charles Manson, la îndemnul acestuia, au ucis brutal cinci persoane, inclusiv pe Tate.

În schimb, aceste crime vor servi ca fundal pentru filmul, Once Upon a Time in Hollywood, cu mai multe părți implicate – inclusiv directorul de film Roman Polanski (soțul lui Tate), hairdresser-ul Jay Sebring și Manson însuși.

Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt în rolurile centrale în imaginea de mai sus vedem cum vor arăta cei doi protagonişti în film - Once Upon a Time în Hollywood, noul film al lui Quentin Tarantino, va fi lansat pe 26 iulie 2019
Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt în rolurile centrale (în imaginea de mai sus vedem cum vor arăta cei doi protagonişti în film) / Sursa foto: kino.dk

Cel de-al nouălea film din cariera lui Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood,  îi are mai are în distribuţie pe Al Pacino, Burt Reynolds, Tim Roth, Kurt Russell, Timothy Olyphant, Michael Madsen şi Dakota Fanning.

Alte celebrități care vor apărea ca și personaje sunt Steve McQueen, Bruce Lee și personalitatea americană Allen Kincade.

După luni de speculații cu privire la cine i-ar putea juca pe Manson și Polanski, s-a confirmat în august că, relativ necunoscuţii Damon Herriman (Justified, Top of the Lake) și actorul polonez Rafal Zawierucha vor prelua rolurile respective. Pentru rolurile mai tinere ale filmului, Tarantino a aruncat descendenții mai multor vedete de film: Maya Hawke – fiica lui Ethan Hawke și fosta sa colaboratoare Uma Thurman – o va interpreta pe Rumer Willis: fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore.

Sursa foto: albawaba.com

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - Once Upon a Time în Hollywood, noul film al lui Quentin Tarantino, va fi lansat pe 26 iulie 2019
%d blogeri au apreciat: