Paris can wait/Bonjour Anne (Parisul poate aştepta) – 2016

80599 - Paris can wait/Bonjour Anne (Parisul poate aştepta) - 2016

  • Regia: Eleanor Coppola
  • Cu: Diane Lane, Alec Baldwin, Arnaud Viard
  • Muzica: Laura Karpman
  • Gen film: Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste

Despre film:

În regia lui Eleanor Coppola, soția celebrului regizor, Francis Ford Coppola, filmul urmărește povestea unei femei pe nume Anne (Diane Lane), soția unui producător important de la Hollywood interpretat de Alec Baldwin, care ajunge într-o excursie neașteptată prin Franța cu partenerul de afaceri al soțului, redescoperindu-și pofta de viață.

Anne și soțul ei Michael sunt în Franța și plănuiesc să petreacă mai mult timp, singuri la Paris. Michael este chemat brusc la Budapesta pentru afaceri, iar Jacques (Arnaud Viard), asociatul lui Michael, un francez jovial, se oferă să o conducă pe Anne direct la Paris pentru a aștepta sosirea soțului ei. Ceea ce începe ca o favoare inocentă se transformă rapid într-o excursie neașteptat de interesantă, umplută cu preparate delicioase, peisaje uluitoare, conversații intime și un romantism care se profilează la orizont.

Călătoria plină de aventuri, trezește pofta de viață a Annei și îi oferă o nouă perspectivă asupra vieții. Filmul ne introduce într-o călătorie elegantă, prin Franța, cât și prin mintea unei femei surprinse să găsească amintiri demult ascunse, bucurii și atracții neprevăzute.

 

 

 

Diane Lane in Paris can wait - Paris can wait/Bonjour Anne (Parisul poate aştepta) - 2016
Diane Lane in comedia romantica Paris can wait (2016) – Sursa foto: plejmo.com

Actorul francez Arnaud Viard, realizează o interpretare foarte bună în acest film, care ne oferă adevărate lecții de maniere alese, nobile, deosebite, de adevărat gentleman. Un rol care i se potrivește „ca o mănușă”, respectând tradiția generală cavalerască și de bune maniere galante, ale francezilor educați.

În film îl mai întâlnim pe carismaticul Alec Baldwin (un rol scurt), dar și pe frumoasa și talentata Diane Lane, cunoscută pentru filme precum Unfaithful (2002), Nights in Rodanthe (2008), The Perfect Storm (2000), Trumbo (2015).

Recomand acest film tuturor romanticilor și iubitorilor de filme, dar în special tinerilor, deoarece filmul reprezintă o adevărată lecție de bune maniere și de iubire.

 

Sursa foto: writerscentre.com

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - Paris can wait/Bonjour Anne (Parisul poate aştepta) - 2016
%d blogeri au apreciat: