Pentru prima dată în 30 de ani, ceremonia premiilor Oscar 2019, nu va avea gazdă, dar asta nu este singura modificare…

Pentru prima dată în istoria galei, ceremonia premiilor Oscar 2019 nu va avea gazdă, după scandalul iscat de actorul Kevin Hart.

La sfârșitul anului trecut, Kevin Hart a demisionat după ce a fost asaltat de nenumărate reacții pe Twitter. Criticii lui au descoperit niște glume homofobe mai vechi pe care le-a făcut starul din „Central Intelligence” și le-au scos la suprafață, presându-l pe acesta să-și ceară scuze față de comunitatea gay pentru jignirile pe care i le-a adus.

Kevin Hart a dezvăluit că membrii Academiei Americane de Film îi dăduseră un ultimatum: fie își cerea scuze pentru comentariile sale, fie își căutau o nouă gazdă. Astfel, Kevin Hart a ales să demisioneze pentru că, a spus el, a vorbit în nenumărate randuri despre glumele făcute și și-a mai cerut scuze dacă acestea au jignit pe cineva.

Astfel producătorii au decis să selecteze mai multe celebrități pentru a prezenta și introduce segmente în loc să aibă o singură gazdă pe parcursul întregii seri.

Cea de-a 91-a ediție a premiilor Academiei Americane de Film se apropie cu pași repezi și, potrivit celor de la Variety, organizatorii întâmpină dificultăți în a coopta și coordona vedetele pentru spectacolul din 24 februarie.

Ultima oară când Oscarul nu a avut gazdă a fost în 1989, când Rob Low a interpretat ceea ce cârcotașii au numit o prestație „dezastruoasă” alături de Alba ca Zăpada.

Ultimele două gale au fost prezentate de comediantul Jimmy Kimmel și produse de Michael De Luca și Jennifer Todd. In fiecare an, audiența a scăzut, ceea ce a pus mare presiune pe noua echipă, care va fi nevoită să vină cu soluții inedite pentru a menține interesul publicului ridicat.

Ediția de anul acesta a premiilor Oscar vine si cu alte modificări, în afara de excluderea unei gazde:

nu vor mai dura 3 ore, întrucât nu toate premiile din cele 24 de categorii vor fi dezvăluite în direct.

In schimb, șase până la opt categorii vor fi anunțate în fața publicului la Teatrul Dolby în timpul pauzelor de publicitate, iar fragmente editate din discursuri vor fi difuzate mai târziu în timpul transmisiei.

Astfel, show-ul va fi scurtat semnificativ și va ține mai mulți spectatori, pentru mai mult timp, în fața televizoarelor.

Gala Premiilor Oscar 2019 va avea loc pe 24 februarie și va fi difuzată de postul TV american ABC.

 

Sursa foto: Watch Oscars Live

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - Pentru prima dată în 30 de ani, ceremonia premiilor Oscar 2019, nu va avea gazdă, dar asta nu este singura modificare...
%d blogeri au apreciat: