Sylvester Stallone a fost cel mai căutat actor pe Google în 2018!

Starul de 72 de ani al filmelor Rambo şi Rocky, Sylvester Stallone, s-a menţinut în atenţia fanilor graţie seriei de filme The Expendables – pe care le-a produs, pentru care a scris scenariul şi în care a jucat – însă pelicula acestui an ce l-a ţinut în prim-plan în căutările online a fost Creed II (în care reia partitura lui Rocky Balboa).

88683 - Sylvester Stallone a fost cel mai căutat actor pe Google în 2018!

Google Trends a dezvăluit numele starurilor care au suscitat cel mai mult interes din partea publicului internațional în 2018, iar în fruntea listei se află un nume extrem de popular, Sylvester Stallone. 

Anul trecut, Stallone a avut o apariţie în Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) şi un cameo în serialul This Is Us. El va relua din 2019 şi seria Rambo cu Rambo 5: The Last Blood.

Bill Cosby, Donald Glover, Gary Oldman şi Roseanne Barr sunt alte nume cunoscute aflate în topul 10 al celor mai căutaţi actori pe Google. Collider.com atrage însă atenţia că nu toti cei aflaţi pe listă şi-au câştigat locul aici din motive demne de apreciat. Atât Logan Paul (o celebritate a social media devenit actor), cât şi Bill Cosby, Roseanne Barr, Allison Mack, Pete Davidson s-au aflat în centrul unor controverse serioase. De scandal nu a scăpat nici Gary Oldman, dar nici Stallone, care a fost acuzat în vară de agresiune. Acuzaţiile nu au putut fi însă dovedite din lipsa martorilor.

Seria Rocky a transformat treptele Muzeului de Artă din Philadelphia într-o atracție turistică în întraga lume.

Pe lista celor mai populari eroi de film, realizată de Institutul American de Film (AFI) în 2003, Sylvester Stallone se află pe locul șapte ca Rocky Balboa, în urma lui Gregory Peck (Atticus Finch), Harrison Ford (Indiana Jones), Sean Connery (James Bond), Humphrey Bogart (Rick Blaine), Gary Cooper (Will Kane) și Jodie Foster (Clarice Starling).

88540 - Sylvester Stallone a fost cel mai căutat actor pe Google în 2018!

 

Sursa: cinemagia.ro

Sursa foto: indiewire.com

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - Sylvester Stallone a fost cel mai căutat actor pe Google în 2018!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: