The Accountant (The Accountant: Cifre periculoase) – 2016

79881 - The Accountant (The Accountant: Cifre periculoase) - 2016

  • Regia: Gavin O’Connor
  • Cu: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor
  • Muzica: Mark Isham
  • Gen: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller

Despre film:

Filmul The Accountant în regia lui Gavin O’Connor, cunoscut pentru Miracle, Warrior relatează povestea unui expert contabil Christian Wolff (interpretat de Ben Affleck), un tânăr autist cu probleme de adaptare socială și totodată, un asasin cu sânge rece, din orașul Illinois.

Deși a fost diagnosticat cu autism înalt funcțional de mic, Christian Wolff avea niște abilități suparomenești în lumea cifrelor. Acesta își câștiga traiul ținând contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizaţii criminale din lume, care se confruntau cu delapidarea de fonduri.

În momentul în care Ray King (J.K. Simmons), cel care conduce Divizia de Aplicare a Legii Penale din cadrul Trezoreriei Americane, ajunge pe urmele lui Christian Wolff, acesta îşi oferă serviciile unui client legitim: o companie de robotică în al cărui bilanţ apar discrepanţe de zeci de milioane de dolari. Lupta pentru supravieţuire începe atunci când Christian descoperă nereguli financiare din firmă alături de Dana, interpretată de Anna Kendrick (Up in the Air).

68180 - The Accountant (The Accountant: Cifre periculoase) - 2016

The Accountant este un film care îmbină drama, acțiunea și suspansul într-un mod aparte. Este un film care merită văzut dacă îți dorești să vezi un thriller bun, plin de răsturnări de situație și cu interpretări foarte bine realizate de către Ben Affleck și de J.K. Simmons, cunoscut pentru rolul magistral din filmul Whiplash (2014), pentru care a fost premiat cu un Oscar, pentru cel mai bun actor în rol secundar.

În pelicula The Accountant, Affleck reușește să creeze un personaj complex care reușește să te țină în fața ecranului. Ben Affleck a reușit să se impună la Hollywood, prin rolurile sale din pelicule controversate și stranii precum Dogma (1999) sau Good Will Hunting (1997), capodoperă care i-a adus și un Premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu, scris în colaborare cu bunul său prieten Matt Damon. Acesta a trecut și în spatele camerelor de filmat, regizând filmul Argo în anul 2012, în care a și jucat și pentru care a fost recompensat în 2013, cu un Premiu Oscar, pentru cel mai bun film.

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - The Accountant (The Accountant: Cifre periculoase) - 2016

Un comentariu la „The Accountant (The Accountant: Cifre periculoase) – 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: