The Predator va avea premiera în România pe 14 septembrie. Vezi trailer!

69575 - The Predator va avea premiera în România pe 14 septembrie. Vezi trailer!

Un nou trailer a filmului The Predator a fost lansat vineri seară de către studioul 20th Century Fox, cu ratingul R (Nerecomandat sub 15 ani). Trailerul conține scene sângeroase de confruntare dintre Predator și armată, dându-ne o imagine clară asupra ferocității Predatorului dar oferă și prima imagine cu câinii de vânătoare ai extraterestrului, nou introduși în franciză.

Își urmărește prada, ca într-un joc. Și se pare că îi face plăcere asta”, spune personajul lui Sterling K. Brown. Trailerul mai conține și alte mostre de umor în maniera regizorului și scenaristului Shane Black, regizor cunoscut și pentru comedii precum The Nice Guys/Super băieţi (2016) și Kiss Kiss Bang Bang/Săruturi și focuri de armă (2005).

Casey, McKenna,Williams și Sapir fac parte dintr-un grup care se rătăcește într-o junglă în care sălășluiește un monstru, dar deși toată lumea pare să știe despre existența acestuia, nimeni nu îndrăznește să spună nimic, de teama de a nu-i invoca înfricoșătoarea prezență. Aceștia încep să dispară unul câte unul și să găsească morți jupuiți atârnați prin copaci, însă abia după ce se întâlnesc cu singurul supraviețuitor care a reușit să scape cu viață dintr-o confruntare directă cu monstrul, tinerii își dau treptat seama că este posibil să se afle într-o primejdie mult mai mare decât au prevăzut inițial.

68180 - The Predator va avea premiera în România pe 14 septembrie. Vezi trailer!

Shane Black are o istorie personală cu seria Predator: primul său rol important a fost în 1987, în primul film Predator făcut vreodată, producție în care juca alături de Arnold Schwarzenegger, conform syfy.com.

Filmul The Predator va avea premiera la Toronto Film Festival, pe 7 septembrie, iar în România se lansează pe 14 septembrie.

Sursa foto: otakukart.com

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - The Predator va avea premiera în România pe 14 septembrie. Vezi trailer!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: