Trailerul filmului live-action „Regele leu/ The Lion King” a fost lansat! – VIDEO

„Într-o zi, soarele va apune pentru mine aici și va răsări pentru tine, ca noul rege”, îi spune Mufasa fiului său, în trailer.

Este oficial. Disney a lansat trailerul mult aşteptat al filmului live-action „Regele leu/ The Lion King”.

Cei de la Disney ne-au oferit primele imagini cu personajele Simba, pentru care și-a împrumutat vocea Donald Glover, și Mufasa, interpretat de actorul James Earl Jones, cel care a dat vocea personajului și în filmul animat, relatează cei de la dailymail.co.uk.

86998 - Trailerul filmului live-action „Regele leu/ The Lion King” a fost lansat! – VIDEO

Una dintre cele mai cunoscute scene din animația pe care se bazează acest film apare în clip. Rafiki, a cărui voce este dată de John Kani, apare ridicându-l pe puiul de leu Simba la Pride Rock, pentru a-l prezenta celorlalte animale.

Pelicula urmărește viața lui, Simba, un leu din Africa care învață despre locul său în „cercul vieții” și trece printr-o serie de obstacole pentru a deveni regele de drept.

Filmul „Regele leu/ The Lion King” este în regia lui Jon Favreau, cel care a regizat și adaptarea live-action a animației „Cartea junglei/ The Jungle Book”.

Din distribuția filmului mai fac parte: Seth Rogen (Pumba), Chiwetel Ejiofor (Scar), Billy Eichner (Timon), John Oliver (Zasu) și Keegan-Michael Key (hyena Kamari), dar și Beyonce, în rolul leoaicei Nala, și Alfre Woodard , în rolul mamei acesteia, Sarabi.

Trailerul începe cu scene în care apar numeroase animale din Pride Rock, în timp ce Mufasa spune celebra replică „Tot ceea ce este atins de lumină este regatul nostru”.

O altă scenă celebră din animație ce a fost recreată apare în trailer – cea în care micul Simba calcă într-o urmă de picior lăsată de tatăl său, Mufasa, în timp ce regele leu îi explică faptul că într-o zi domnia lui se va sfârși.

Premiera filmului „Regele leu/ The Lion King” a fost stabilită de către Disney că va avea loc pe 19 iulie 2019.

De asemenea, Disney a programat premierele filmelor: „Dumbo” (29 martie), „Avengers 4 (3 mai), „Toy Story 4” (21 iunie) și „Star Wars 9” (20 decembrie), toate în anul 2019.

Filmul de animație a fost lansat în 1994 şi produs de Walt Disney Feature Animation,în  regia lui Roger Allers și Rob Minkoff și lansat de Walt Disney Pictures și Buena Vista Distribution pe 15 iunie 1994 în Statele Unite. Este al 32-lea film din seria de filme animate Disney, serie care a început în 1937 o dată cu Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, și filmul de animație clasică cu cele mai importante încasări din toate timpurile.

 

Sursa foto: Screen Rant

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - Trailerul filmului live-action „Regele leu/ The Lion King” a fost lansat! – VIDEO
%d blogeri au apreciat: