Un actor din „Sons of Anarchy” a fost descoperit decedat!

Actorul Paul John Vasquez a murit la vârsta de 48 de ani, în urma unui infarct, acesta fiind cel de-al doilea artist din distribuţia serialului american „Sons of Anarchy” care a fost descoperit decedat în ultimele trei luni, potrivit tmz.com.

Paul John Vasquez a murit luni seară, în locuinţa tatălui său din San Jose, California. Tatăl său l-a descoperit lipsit de cunoştinţă şi a chemat medicii, care l-au declarat mort, aparent în urma unui infarct. O anchetă privind cauza morţii a fost deschisă de autorităţile americane.

Actorul a jucat în mai multe seriale de televiziune de succes, precum „Sons of Anarchy”, „NYPD Blue” şi „CSI: NY”.

Vasquez este al doilea actor din serialul „Sons of Anarchy” descoperit mort în ultimele luni.

La începutul lunii iunie, actorul Alan O’Neill a fost descoperit decedat în apartamentul său din Los Angeles, de iubita sa.

Potrivit platformei de ştiri tmz.com, actorul de origine irlandeză, care a murit la vârsta de 47 de ani, avea probleme cardiace, fuma foarte mult şi consuma şi alcool şi droguri în exces.

Poliţia a exclus ipoteza unei crime.

„Sons of Anarchy” este un serial dramă american creat de Kurt Sutter, în care este vorba de o frăție de motocicliști care se află în afara legii. Ambientat într-o locație fictivă din California, seria îl are ca protagonist pe Jackson „Jax” Teller (Charlie Hunnam) care activează ca vicepreședintele frăției. Punctul culminant este când acesta începe să-și pună întrebări în legătură cu moralitatea lui și a grupului.

Kurt Sutter, scenaristul serialului, este unul dintre cei mai talentați scenariști de televiziune. A reușit să creeze o poveste despre o bandă de motocicliști, folosindu-se de motive shakespeariene.

„Sons of Anarchy” a fost un serial care a dăinuit vreme de șapte sezoane, cu un final glorios în 2014, și care l-a lansat la rampă pe englezul Charlie Hunnam în rolul antologic de televiziune Jackson „Jax” Teller.

Serialul a avut un succes imens în Statele Unite atrăgând mai mult de 4 milioane jumătate de telespectatori pe săptămână. „Sons of Anarchy” a rulat între anii 2008 – 2014 și a fost nominalizat la cinci premii Emmy.

 

Sursa: tmz.com, mediafax.ro

Facebook Comments
Please follow and like us:
follow subscribe - Un actor din „Sons of Anarchy” a fost descoperit decedat!
%d blogeri au apreciat: